Terugblik: KFC Lint – KSV Schriek 0-3

Zondag 5 februari reisde ons 1e elftal naar KFC Lint, de ploeg die ons thuis een maand geleden kwam kloppen met 2-4.

Duidelijk was dat we lessen uit die match getrokken hadden. Ploegaerts zat in de tang bij Yentle en Brent. Op het middenveld was het onvermoeibare duo Senne De Rijck en Niels heer en meester!! Hoge druk, 2e ballen, kortom de ganse 1e helft rolden de aanvallen naar het Lintse doel. Coertjens kraakte zijn schot, Van Vaerenbergh werd enkele keren afgeblokt, Gommers stuitte keer op keer op de doelman en als die verslagen was spatte zijn knal op de deklat. Van Craen kopte vrijstaand een hoekschop naast.
Uiteindelijk bracht een mooie vrije trap de bevrijding. De Maegd krulde de bal mooi in de bovenhoek, 0-1. Met deze score waren we héél karig beloond na een sterke 1e helft. Een kopbaldoelpunt van Senne De Reijck werd nog afgevlagd wegens (nipt?) buitenspel.

De 2e helft zagen we een vinniger en pittiger Lint. Stef kreeg nu meer ballen te zien in zijn 16m, zonder echt gevaarlijk te zijn. Rond het uur, ons wekelijks wisselmoment, legden we op 10 minuten tijd de wedstrijd in een definitieve plooi.
Eerst stuurde uitblinker Niels Mariën onze Viking in het straatje en schoot Ricky de bal beheerst naast de verste paal binnen en 0-2! Even later krulde de net ingevallen Hamdi een licht toegekende vrije trap even knap in de winkelhaak: 0-3 en wedstrijd gespeeld!
In de resterende tijd vielen er aan beide kanten nog enkele mooie kansen, maar de score bleef ongewijzigd.
Hiermee pakken we 12/12 en bij uitbreiding 15/21 de laatste 2 maanden!

Volgende zondag komt KFC Walem op bezoek in een rechtstreeks duel voor de 4e plaats!
Eerst is er onze 3e FootLunch (zie verder), waarvan nu al vast staat dat het weer overheerlijk gaat zijn!
Daarna gaan onze spelers ongetwijfeld trachten te zorgen voor een geweldige pousse-café om de 3 punten thuis te houden!

Alvast iedereen welkom zondag aan de Tuindijk!!