Terugblik: KFC Ramsel – KSV Schriek 3-2

In de derby bij Ramsel bepaalde Kevin Van Den Bergh het resultaat in een eerste helft waarin de thuisploeg véél gretiger was, alle afvallende ballen veroverde en VDB nogmaals bewees waarom hij dé topschutter is.
Zijn 1e goal was een pareltje. Bal op het lichaam, controle rechts en dan keihard in de kruising met links en 1-0.
Hamdi van onze kant werkte te zwak af en toen Gommers door de verdediging kon snijden was zijn afwerking te zwak om de 1-1 te scoren. De 2-0 viel letterlijk uit de lucht. Bij een hoge voorzet vanop links bleef iedereen staan, in de veronderstelling dat het buitenspel was. VDB tikte zonder enige tegenstand zijn 2e tegen de netten. 2-0.
Alsof het niet erger kon: een verre voorzet fout beoordeeld door Maxime, Janssens bracht de bal voor doel en opnieuw VDB nam het cadeau aan en 3-0.

De 2e helft was een wereld van verschil. Schriek combineerde zich keer op keer richting 16m van Ramsel. De laatste pas bleef voorlopig uit…
Nadat de scheidsrechter een denkbeeldige penalty floot vergat de beste man op het veld, Arthur Engelen, het cadeau aan te nemen. Eerst stopte Stef de penalty van Engelen. De lijnrechter besloot ook even de aandacht te vragen en Engelen kreeg een herkansing. Nu knalde de bal via de lat opnieuw het veld in.
Lars Geysels scoorde nadien de 3-1. Even later verlengde Van Vaerenbergh een mooie aanval in doel en 3-2.
Met de juiste mentaliteit hadden we nooit mogen verliezen.
Zondag tegen VV Duffel krijgen we een nieuwe kans op de 3 ptn!!!