Terugblik 26/02: KSVS – KSV Aartselaar 6-1

Konden onze mannen een vervolg breiden aan de mooie 15/15? Was er iets blijven hangen van de fel overdreven 5-0 bekernederlaag in Wilrijk? Kon de zware nederlaag uit de heenmatch in Aartselaar recht gezet worden?

Emmeregs was geschorst en Coertjens gekwetst. De wedstrijd begon met een dominant Schriek, zonder evenwel echt groot gevaar. Te overhaast en bij de laatste pas te slordig maakten dat Mardulier zich weinig kon tonen.
Zoals vaak in zo’n wedstrijden was de eerste bezoekende kans, in de 30′, wel raak. Allez, kans… een ver laag schot van Van Soom verdween onverwacht tussen de benen van Stef tegen de netten. 0-1 en een koude douche.
Vanaf dan zagen we een dreigend Schriek. Hamdi trof Mardulier, tal van stilliggende ballen waren gevaarlijk, maar kadreren lukte vooralsnog niet. Tot in de 35′ de doorgebroken Mariën in de 16 onderuit werd gehaald en Hamdi de penalty droog binnen trapte. 1-1 en meteen de rust stand.

Ook vandaag bleek dat het trainingswerk rendeerde, want de ganse 2e helft walsten onze jongens over Aartselaar. Van alle kanten kwamen de aanvallen, er was geen houden aan. Eerst maakte een in de 2e helft onhoudbare Van Vaerenbergh er 2-1 van op aangeven van Nijs. Nijs zelf werd kort daarna mooi in het straatje gestuurd en de 3-1 flikkerde op het scorebord! Gommers, uitstekend ingevallen, pikte ook zijn wekelijkse goal mee! Minuut 69 en 4-1. Toen de eveneens sterk ingevallen Jens Vervoort in de 71′ enig mooi werd aangespeeld flikkerde er 5-1!!
Het toetje was voor een, net als De Reyck op het middenveld uitstekend spelende Mariën: 6-1 in de 81′. Ondertussen rondden we de kaap van de 40ptn, hebben we in deze productieve reeks de meeste goals gemaakt met 62 stuks en acteerde onze verdediging met Van Craen, De Maegd en Van Den Meersche op héél hoog niveau!

Niemand liep tegen zijn 3e geel zodat we, op de gekwetste Coertjens na, voltallig zijn voor de absolute topper in Putte volgende zaterdag om 19u30!!