Terugblik: KVC Booischot – KSVS 1-0

Dat het een lastige middag ging worden was vooraf overduidelijk.

Een hobbelig veld, strakke wind, een tegenstander die onze zegereeks wilde stoppen en een week met geschorsten, zieken en gekwetsten. De match was er ook naar.
Héél weinig combinaties, wel veel lange ballen en duels. Booischot begon “wind mee” en versierde enkele kansen, waar de afwerking niet scherp was of Stef pakte wat gevaarlijk leek te worden.
De mooiste kans was voor onze ploeg. Hicham zonderde Jens Vervoort af aan de penaltystip. Jens schoot wat overhaast hoog over. Ook met pogingen van Geysels en Gommers had de prima thuisdoelman weinig moeite. Een 1e helft om snel te vergeten. 0-0.

De 2e helft bracht weinig beterschap. Schriek drukte nu geholpen door de wind Booischot op zijn eigen 16m. Tot daar lukten de combinaties maar verder raakten we amper. Gommers trof na een individuele actie wel de deklat.
Nijs raakte net niet aan een voorzet. En toen de wedstrijd op 0-0 leek te gaan eindigen kwam er minuut 88.
Een mooie Schriekse aanval: Hamdi haalde de achterlijn, zette mooi voor en Peter Nijs had maar in te koppen. Via een Booischotse arm ketste de bal via de paal terug het veld in. De ref had de arm niet gezien en in de omschakeling van deze fase maakte Jop Van Der Auwera een duidelijke trekfout
op Maxime Van Der Meersche, kwam daardoor voor Maxime die zelf nu een trekfout maakte, 2m uit de 16m. Jop liet zich slim in de 16m pas vallen en nu wees de ref met volle overtuiging naar de stip. Penalty en 1-0.
Booischot stopte eerlijk gezegd niet onverdiend onze zegereeks. Het was dit seizoen ook de 1e keer dat we zelf niet tot scoren kwamen. Proficiat aan onze buren.

Volgende zondag krijgen we tegen Sint-Amands de kans om aan een nieuw reeksje te beginnen!!
Iedereen kan dan ook weer vóór de match van onze Footlunch genieten, dus snel inschrijven is de boodschap!!